Master Systemic Constellations

Welkom bij de opleiding Master Systemic Constellations. Een opleiding waarin je 10 maanden lang ondergedompeld wordt in het werken met familieopstellingen en systemisch coachen. Een intensief traject waarbij allereerst jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wie ben jij als mens? Wat neem jij mee? Wat mag jij nog helen? Van daaruit maken we de transitie naar jouw professionele rol als coach/therapeut. Hoe kun jij het geleerde in jouw werkveld inzetten? Wat heb jij als professional nodig om te kunnen werken met familie constellaties met representanten? 

Katrien, Lieselotte en ik nemen je mee op reis door de wereld van systemisch coachen, familieopstellingen, NLP en bewustwording/spiritualiteit. Als opleiders zorgen wij voor een gedegen basis van kennis (je krijgt per module de theoretische kennis aangereikt in een online leeromgeving), vaardigheden en tools, gedragen door een veilige bedding waarin alles er mag zijn: vreugde, verdriet, groei, stagnatie, boosheid en loslaten. Alledrie hebben wij ruime ervaring in het begeleiden/coachen van mensen binnen individuele trajecten en groepen. 

 

Praktische info: 

 • 16 Dagen, verdeeld over 8 weekenden, verdeeld over 10 maanden (juli en augustus zijn lesvrije maanden, je krijgt in die periode wel opdrachten mee om uit te werken).
 • Geplande datums: 7 + 8 januari, 18 + 19 februari, 18 + 19 maart, 15 + 16 april, 13 + 14 mei, 10 + 11 juni, 16 + 17 september, 14 + 15 oktober 2023
 • Locatie: The Changemakers Academy, Putte (België, nabij Mechelen). 
 • Investering: €3999,- (gespreide betaling mogelijk).

 

We bieden de 1e 5 snelle beslissers een korting aan van maar liefst €400,-! Weet jij al dat je de opleiding wil gaan doen? Wacht dan niet langer en schrijf je in via onderstaande knop en claim jouw korting.

De voucher voor de Early bird korting kost €99,- Deze korting wordt verrekend bij de definitieve aanmelding.  Je betaalt dus geen €3999,- maar slechts €3599,- voor deze fantastische opleiding! 

 

Er zijn inmiddels al 3 inschrijvingen, dit betekent dat er nog 2 Early Bird tickets beschikbaar zijn! 

Op 11 september 2022 is er een inspiratiedag waarin we je meenemen in de sfeer van de opleiding. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken of de opleiding echt iets voor je is. Lieselotte, Katrien en ik stellen onszelf voor en we zullen een aantal elementen demonstreren en laten ervaren vanuit de opleiding zoals: 

 • Twee grote opstellingen (uit alle deelnemers worden twee namen geloot)
 • Zelf kleine opstellingensoefeningen uitvoeren
 • Eerste oefeningen fenomenologisch waarnemen
 • Kleine tafelopstellingsoefeningen
 • Ontmoeten van trainers, kennismaking leeromgeving
 • Oefeningen die je al direct kan toepassen in je praktijk en/of dagelijks leven;
 • Magie, verwondering, ubuntu 

De kosten voor deze dag zijn €45,- (er is plaats voor 10 deelnemers). Beslis je daarna om jezelf definitief in te schrijven, dan wordt dit bedrag verrekend met de kosten van de opleiding.