Massagetherapie

In de praktijk kun je terecht voor allerlei verschillende klachten, zoals bijvoorbeeld: 

- pijnklachten, of andere fysieke ongemakken

- stress/burnout, vermoeidheid, slapeloosheid

- psychische klachten, zoals depressie, angsten

- spanningen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau

 

Een massage brengt rust en ontspanning in lichaam en geest. Massage heeft invloed op de aanmaak van stressverlagende hormonen en remt de aanmaak van stresshormonen, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en je jezelf energieker voelt. Ook helpt het je immuunsysteem te ondersteunen en te versterken en kan het helpen om beter te kunnen slapen. 

 

Wanneer je voor de 1e keer komt voor een massage, hebben we altijd een intakegesprek, waarin we je klachten, wensen en eventuele contra-indicaties bespreken. Van daaruit maken we een plan van aanpak dat aansluit op de klachten die behandeld  gaan worden. Na de intake, vindt meteen de 1e behandeling plaats. 

Voor elke behandeling bespreken we (kort) hoe het op dat moment gaat, of er belangrijke (medische) veranderingen zijn en of we nog op de goede weg zitten. 

 

Let wel: een losse massagebehandeling is fijn en kan even verlichting geven, maar om helemaal van klachten af te komen, is er vaak een langer/intensiever traject noodzakelijk. Daarom adviseer ik altijd om een traject in te zetten. Daarbij houden we rekening met jouw draagkracht qua tijd, energie en financiele mogelijkheden. 

 

Geen enkele van de massagevormen is van erotische aard.  ..........onder constructie.....

 

Een masasge van 60 minuten kost €80,-

Een massage van 90 minuten kost €110,-