Over mijzelf

Mijn naam is Leona en ik ben 42 jaar geleden geboren te Rotterdam. Ik ben moeder van 2 heerlijke jongens.
In mijn leven is er veel gebeurd; deze ervaringen heb ik om kunnen zetten naar positieve kracht. Deze kracht heeft mij al veel geholpen in mijn werk binnen de zorg.  
Maar op den duur ging het steeds meer kriebelen....ik wil meer...iets anders. Wel mensen helpen, maar op een andere manier.

Ik ben al van kind af aan geïnteresseerd geweest in spiritualiteit.  Ik voelde/zag/wist dingen die nog moesten gebeuren, had voorspellende dromen en déjà-vu's. Toentertijd  had ik echter niemand om dit mee te delen.  Daardoor heb ik het jarenlang onderdrukt.
Een aantal jaar geleden ben ik opnieuw mijn gaven gaan ontdekken en ontwikkelen. Uiteindelijk voelde ik mij sterk genoeg om ook anderen te gaan healen en begeleiden op hun reis. Ik voel dat dit mijn missie is hier op aarde. Ik zal je helpen om je eigen reis (weer) te kunnen gaan maken, je eigen talenten ontdekken en wat je blokkeert om deze reis te maken, los te laten. Dit doe ik op verschillende manieren, zowel individueel als in groepsverband, net wat bij je past. 

Ik werk vanuit een holistisch-humanistisch perspectief: alles staat in verbinding met elkaar. Het fysieke, emotionele, mentale en spirituele. Al deze gebieden dienen in balans te zijn. Samen gaan we op zoek naar hoe we die balans weer terug kunnen vinden, zodat je weer helemaal in je kracht komt te staan en zelfstandig verder kunt op je pad. Daarnaast ga ik er vanuit dat de mens van nature 'goed' is en 'het goede wil doen'. 

Waarom de naam Flow of Love
Omdat alles energie is en energie is altijd in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde, niets is statisch. Door beweging te brengen in zaken, krijg je verandering, een nieuwe flow ontstaat. En welke flow is er mooier dan die van Liefde? Echte, onvoorwaardelijke, pure Liefde. Uiteindelijk is dat het enige wat telt. De kracht van de onvoorwaardelijke Universele Liefde. Deze Liefde verzacht, heelt en versterkt alles. En iedereen heeft deze Liefde in zich. Je moet het jezelf alleen weer leren herinneren. En dat begint met de Liefde voor jezelf. Echt onvoorwaardelijk houden van jezelf, jezelf accepteren met alles wat je bij je draagt. Van daaruit kun je ontwaken, groeien en uiteindelijk je Liefde delen met anderen, zodat ook zij aangeraakt worden. 

Warme groet,

Leona.