Crystal Bed

Wat is het Crystal Bed? 

Het Crystal Bed is een therapeutisch instrument en wordt boven een massagetafel of bed geplaatst. Het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen liggen onder het Crystal Bed en de helende werking ontvangen, terwijl je luistert naar ontspannende muziek.

Het Crystal Bed bevat 7 kristallen die gericht zijn op de 7 hoofdchakra's van het lichaam. Elk kristal is geslepen in een speciale geometrie en heeft een specifieke vibratie die past bij de betreffende chakra. Het licht wat het kristal uitstraalt, heeft verschillende frequenties om de energie van de chakra's te reinigen, te openen, balanceren, helen en transformeren. De kristallen worden gewonnen uit de mijnen van Garimbo de Our (Brazilië). 

 

Wat doet het Crystal Bed? 

Een sessie onder het Crystal Bed werkt verjongend, reinigend en helend op de energie van het lichaam en werkt op alle lagen van je 'Zijn': Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De vibraties van de kristallen resoneren met onze cellen en worden opgenomen in het fysiek-energetisch systeem. Ook de ongezonde cellen ontvangen deze helende energie. Wanneer je regelmatig een sessie ondergaat, kunnen de cellen en organen waarmee de chakra's in verbinding staan, helen. 

 

De chakra's zijn de energiecentra van ons lichaam. Via de chakra's nemen we de energie op vanuit de kosmos, deze energie wordt gebruikt voor alle processen op alle lagen van ons 'Zijn'. Bij veel mensen zitten er verstoringen of blokkades in de chakra's waardoor deze inactief worden, uit balans raken en andere chakra's ter compensatie overactief worden. Deze disbalans kan leiden tot gezondheidsproblemen van allerlei aard (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). Door de chakra's weer in balans te brengen, draagt dit bij aan een algeheel gevoel van welzijn. 

 

Deze processen worden ondersteund door de Goddelijke Wereld, velen hebben de aanwezigheid en energie van deze Entities of Light ervaren tijdens de sessies.

 

Voorbeelden van effecten van een Crystal Bed sessie: 

 • Verbeterde Balans van je levensenergie.
 • Stimuleert het ontwikkelen van je Spirituele bewustzijn.
 • Geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt.
 • Maakt je Chakra’s schoon en zuivert, wat doorwerkt op alle lagen van je 'Zijn'.
 • Heeft een positieve invloed op je cellen en de communicatie tussen je cellen.
 • Zorgt ervoor dat negatieve emoties losgelaten en vervangen kunnen worden door positiviteit.
 • Harmoniseert je Chakra’s en geeft innerlijke rust.
 • Voorkomt dat oude, negatieve conditioneringen vastgehouden worden.

 

Hoe ziet een sessie eruit? 

We starten de sessie met een voorgesprek. Tijdens dit gesprek stemmen we af op jouw intenties voor deze sessie. Ik stem af op de energie van de Entities of Light (De Goddelijke wezens die verbonden zijn met het Crystal Bed), zodat je jezelf bewust wordt van dat waarvoor je echt gekomen bent en waar de Entities of Light op zullen gaan werken tijdens deze sessie. 

Dan is het tijd om plaats te nemen onder het Crystal Bed. Ik stel de kristallen/lampen zo af, dat deze precies op de chakra's gericht zijn. Je sluit je ogen, ik zal een doekje/ooglapje over de ogen heen leggen ter bescherming van de ogen tegen het licht en ik zal ontspannende muziek aanzetten waar je naar kunt luisteren terwijl je ontspannen blijft liggen. Je kunt kiezen voor een periode van 30 of 45 minuten onder het Crystal Bed. Voel en ervaar wat er in jouw fysiek-energetisch systeem gebeurt en wanneer de tijd voorbij is volgt een nagesprek waarin je, onder het genot van een kopje thee rustig mag bijkomen en, wanneer je wil, mag delen wat je hebt ervaren tijdens de sessie. 

 

Wat zijn de kosten van een sessie? 

Een sessie duurt in totaal 1 à 1,5 uur. De kosten zijn €70,- per uur. 

 

Aandachtspunten voor/tijdens de sessie: 

 • Draag bij voorkeur witte/lichte kleding. 
 • Zorg dat je geen riem, horloge, sieraden of andere metalen voorwerpen e.d. draagt tijdens de sessie. 
 • Zorg dat je comfortabele kleding draagt die niet knelt, zodat deze tijdens de sessie niet in de weg zit. 
 • Draag geen bril tijdens de sessie. 
 • Laat je mobiele telefoon elders liggen. 
 • Het kan zijn dat er (heftige) reacties ontstaan tijdens de sessie, bijvoorbeeld: emoties die loskomen, ervaren van pijn/verkrampingen e.d. Dit is normaal en hoort erbij. Na de sessie zullen deze reacties vanzelf weer verdwijnen. 

 

Zorg dat je na de sessie tijd hebt om bij te komen en alles in te laten dalen, dus plan het bijvoorbeeld niet te krap in tussen een drukke werkdag door. Na een sessie kun je namelijk soms ook erg vermoeid zijn. Het is belangrijk om het lichaam tijd te geven om weer te kallibreren.