Photographer: Alima RufHallo,

Mijn naam is Leona en ik ben 38 jaar geleden geboren te Rotterdam. Ik ben moeder van 2 heerlijke jongens.
In mijn leven is er veel gebeurd; deze ervaringen heb ik om kunnen zetten naar positieve kracht. Deze kracht heeft mij al veel geholpen in mijn werk binnen de zorg.  
Maar op den duur ging het steeds meer kriebelen....ik wil meer...iets anders. Wel mensen helpen maar op een andere manier. Ik ben van kind af aan geïnteresseerd in spiritualiteit geweest.  Ik voelde/zag/wist dingen die nog moesten gebeuren, ik had voorspellende dromen en deja-vu's. Ik had toentertijd  echter niemand om dit mee te delen.  Daardoor heb ik het jarenlang onderdrukt.
Een aantal jaar geleden ben ik opnieuw mijn gaven gaan ontdekken en ontwikkelen. Uiteindelijk voelde ik mij sterk genoeg om ook anderen te gaan healen en ik voel dat dit mijn missie is hier op aarde. 
Daar is het delen van mijn ervaringen/kennis bij gekomen. Anderen meenemen in mijn reis en ze zo iets meegeven voor de toekomst. Ik hoop dat ik veel mensen mee mag nemen op reis. Zowel individueel als in groepsverband. 

Waarom de naam Flow of Love? 
Omdat alles energie is en energie is altijd in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde, niets is statisch. Door beweging te brengen in zaken, krijg je verandering, een nieuwe flow ontstaat. En welke flow is er mooier dan die van Liefde? Echte, onvoorwaardelijke, pure Liefde. Uiteindeijk is dat het enige wat telt. De kracht van de onvoorwaardelijke Universele Liefde. Deze Liefde verzacht, heelt en versterkt alles. En iedereen heeft deze Liefde in zich. Je moet het jezelf alleen weer leren herinneren. En dat begint met de Liefde voor jezelf. Echt onvoorwaardelijk houden van jezelf, jezelf accepteren met alles wat je bij je draagt. Van daaruit kun je ontwaken, groeien en uiteindelijk je Liefde delen met anderen, zodat ook zij aangeraakt worden. 

Hartegroet Leona.