Leer werken met de energie van de Aartsengelen

Arch Angel Healer Course

 

Leer werken met de energie van de Engelen. Tijdens deze tweedaagse training krijg je alle tools en kennis mee die je nodig hebt om te leren werken met de energie van de Engelen. Welke Engelen zijn er? Welke krachten horen er bij welke Aartsengel? En hoe kun je jezelf verbinden met de Engelen en deze krachten en met ze samenwerken? 

 

Twee dagen vol opschoningen van jouw eigen systeem, activaties, healingen, teachings en oefeningen zodat je er in het dagelijks leven meteen mee aan de slag kunt gaan. Zowel voor jezelf als voor anderen. 

Het zijn intensieve, afwisselende dagen waarin veel ruimte is voor jouw vragen en jouw persoonlijke proces. Het is fijn als je al enige kennis/ervaring hebt in esoterische kennis, maar dit is niet noodzakelijk. 

Er worden regelmatig terugkomdagen/-middagen georganiseerd om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen/verdiepen en om te verbinden met gelijkgestemden. Zowel vanuit de groep waarin jijzelf de training hebt gevolgd, maar ook met mensen vanuit de andere groepen. We proberen om elke maand een terugkom moment in te plannen. Tijdens deze momenten zullen we een clearing/opschoning faciliteren en evt. activaties/upgrades en de nieuwste teachings geven. Verder is er ruimte voor het geven/ontvangen van een healing, doen we meditaties en besteden we aandacht aan het oefenen met het werken met de Engelenenergie en de verschillende tools die je tijdens de training ontvangen hebt. 

 

Training:

Locatie: Gerbrandijlaan 21, Middelburg

Prijs: €250,-

Wanneer: 

 

Terugkomdag(-deel): 

Locatie: Gerbrandijlaan 21, Middelburg

Prijs: €15,-

Wanneer: