Familieopstellingen

Gepubliceerd op 30 januari 2022 om 12:41

De eerste ochtend met familieopstellingen is geweest. Twee vrouwen durfden hun vraag in tebrengen en in alle kwetsbaarheid en openheid te kijken in hun familiesysteem waar verstrikkingen/blokkades zitten. Angsten, tranen, boosheid, frustraties, kindstukken; alles kwam voorbij. En alles was goed. 

Inzichten zijn gekomen, een 'weten': wat is van mij en wat mag ik bij de ander laten? Wat draag ik wat niet van mij is? Waar mag ik de verantwoordelijkheid pakken vanaf nu? Alles om weer een stukje dichterbij hun eigen, prachtige kern te kunnen komen en heling te ervaren. Diepe, soms pijnlijke processen vonden plaats, maar werden krachtig gedragen. 

In de stilte opstelling verbond eenieder zich met de eigenschappen: 'vertrouwen' en 'kracht'. het gaf mooi inzicht in hoe eenieder met deze 2 elementen in verhouding staat. 

Marc en ik hebben besloten om van de ochtenden een hele dag te maken, zodat er meer tijd en ruimte is voor de processen en om tussendoor wat langer de tijd te hebben om te pauzeren/bij te komen. Dit betekent dat vanaf nu ook een lunch is inbegrepen bij de dag. 

De eerstvolgende opstellingendag is in Middelburg op 26 februari van 10.00-1600 uur. Komt deze datum je niet uit? Kijk dan in de agenda voor de overige datums die ingepland staan. De dagen worden maandelijks gegeven, afwisselend in Middelburg of Terneuzen. 

Tevens ben ik regelmatig als co-trainer/co-opsteller te vinden in het Belgische Putte (nabij Mechelen), bij de Changemakers Academy. Samen met Lieselotte begeleid ik daar ook opstellingsochtenden. 

Ik hoop je op 1 van de momenten te treffen. Warme groet, Leona. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.