We zijn weer open!

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 09:35

Na mijn enthousiaste berichtje over het feit dat ik mijn werk (onder bepaalde voorwaarden) mocht blijven doen, gebeurde er iets minder fijns: een grote lekkage in de praktijk. Door een fout van de loodgieter bij het plaatsen van de nieuwe CV-ketel, stroomde er een paar duizend liter door het souterrain. En dus ook door mijn praktijk. Flinke schade, maar wat vooral vervelend was: ik kon mijn werk niet meer doen! Dat betekent: bakkeleien met verzekeringen tussen de verschillende partijen en intussen afwachten wat er gaat gebeuren. Een lesje geduld en acceptatie. De rust was fijn, zeker zo met de feestdagen en het afronden van mijn werkzaamheden voor mijn werkgever. Het gaf me tijd en ruimte om dit minder gehaast te kunnen doen. 

Maar vanaf 3 januari had ik wel weer zin om te beginnen en was er nog steeds niets geregeld. Dus: opnieuw in gesprek met de verhuurders en zij kwamen gisteren met een fijne oplossing: in hetzelfde gebouw, op de 1e verdieping 2 nieuwe ruimtes uitkiezen en daar gaan zitten. Dat liet ik mij geen twee keer zeggen en de hele dag (met hele fijne hulp!) is er keihard gewerkt om alles van beneden naar boven te verhuizen en alles klaar te krijgen voor gebruik. Sommige spullen zijn niet meer te gebruiken, deze moeten nog vervangen gaan worden en sommige details moeten nog aangepakt worden, maar ik kan weer starten! En dat is het belangrijkste. 

 

Deze week zit ik vol met andere werkzaamheden, maar vanaf komende maandag kunnen er weer afspraken ingepland worden. Ik ben blij dt ik weer kan beginnen, voel je welkom en bel/app/mail voor een afspraak. 

 

Warme groet, 

 

Leona. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.