Een nieuwe start

Gepubliceerd op 30 november 2021 om 21:45

Een nieuw jaar, een nieuwe start. De afgelopen maanden heb ik het heel druk gehad. Ik had gewoon teveel werk. Teveel verschillende werkzaamheden waardoor ik te weinig tijd over had voor mijzelf. Om op te laden, om te aarden, om gewoon even te 'zijn'. Een hele harde 'nee' vormde zich in mij: tijd om actie te ondernemen! Knopen doorhakken. En dat heb ik gedaan: ik heb mijn baan bij mijn werkgever opgezegd, om mij volledig te kunnen storten op het ondernemerschap: mijn werk als ZZP-er in de zorg en het werken in de praktijk. Een grote stap, een langgekoesterde wens. En nu is het zover! Spannend, zeker in deze onzekere tijd, maar ook zo ontzettend leuk! Het inspireert mij ook meteen om nieuwe wegen in te slaan. Ook in mijn praktijk keuzes te gaan maken, zaken te filteren, te trechteren, te versimpelen. Dat weg te laten wat niet meer bij mij past en dat te gaan doen waar ik blij van word. Vanaf 1 januari zal ik geheel op eigen benen staan. 

 

Onlangs ben ik begonnen met de opleiding Systemisch Coachen & Familieopstellingen. het systemisch werk vond ik al langer interessant, een prachtige tool om mee te werken die zorgt voor diepgaande heling. Het is en blijft bijzonder om deelgenoot te mogen zijn bij deze processen en deze ook in mijzelf te mogen ervaren en helen. Soms pijnlijk en moeilijk, maar o zo bevrijdend als er weer een laagje afgepeld mag worden. Vanaf januari 2022 zal ik samen gaan werken met Marc Remery. Marc heeft al eerder de opleiding Familieopstellingen afgerond en al ervaring opgedaan in de praktijk. Samen zullen wij familieopstellingen gaan verzorgen voor groepen in Middelburg en Zeeuws-Vlaanderen, maar soms werken we ook samen tijdens individuele sessies in de praktijk. Tijdens deze sessies hebben we ervaren hoe mooi wij elkaar aanvullen in onze kwaliteiten en zo een nog diepere laag kunnen aanraken bij de vraagteller. Ik kijk uit naar deze verdieping in onze samenwerking. Uiteraard zal ik het systemisch werk ook meenemen als extra tool in de coach-/therapiesessies in de praktijk. 

 

Intussen hebben al meerdere mensen de Urim stoel mogen ervaren en eenieder ervaart deze weer op zijn/haar eigen manier. Soms wordt er veel gevoeld, een ander ervaart wat minder, maar stapt wel heerlijk ontspannen en ontdaan van stress van de stoel af. Zo krijgt eenieder die er op gaat zitten, dat wat hij/zij nodig heeft op dat moment. Ook als ik zelf op de stoel ga zitten, ervaar ik elke keer weer iets anders, precies wat past in dat moment. 

 

Naast al deze mooie nieuwe tools die ik heb verworven, komt er nóg een nieuwe tool naar mij toe: een langgekoesterde wens gaat in vervulling: er komt een Crystal Bed naar de praktijk toe. Een magisch intstrument waar ik zelf jaren geleden veel baat bij heb gehad, na het overlijden van mijn lief, vele mooie en diepe processen hebben zich mogen voltrekken tijdens en na de sessies. Ik heb zelfs een spirituele operatie mogen ontvangen tijdens één van de sessies, het heeft mij geholpen om te stoppen met roken en om beter voor mijzelf en mijn lichaam te zorgen. Vanaf dat moment wist ik: ooit komt er een Crystal Bed mijn kant op, zodat ik ook anderen mag laten ervaren wat de sessies kunnen brengen. het is nog wachten tot het bed arriveert vanuit Brazilië. Ik kijk er naar uit. Lees hier meer over het Crystal Bed. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.