Helen is Verbinden: samenwerkingen

In het helingsproces ga je op zoek naar de verbinding. De verbinding met jezelf, maar ook met de ander. Als ondernemer is het niet anders: je kunt het niet alleen. Sterker nog: je HOEFT het niet alleen te doen. In de loop van de jaren heb ik ontdekt dat alles alleen willen doen eigenlijk helemaal niet leuk is en bovendien: erg vermoeiend! Dus: waarom zou je de samenwerking niet opzoeken en elkaars kwaliteiten ontdekken/inzetten voor elkaar? Dat heeft ertoe geleid dat ik de samenwerking ben aangegaan met de onderstaande personen: 

Samen met Marc faciliteer ik zeer regelmatig familieopstellingen. We werken hierbij op verschillende locaties: bij mij in de praktijk in Middelburg, waar we de beschikking hebben over een fijne, ruime zaal, of in Terneuzen, waar Marc zijn eigen prachtige yurt ter beschikking heeft. Ook is het mogelijk om ons (op aanvraag) naar een locatie bij jou in de buurt te laten komen. 

Marc Remery

Systemisch & NLP-coach/familieopsteller

 

Een groot deel van mijn leven had ik het gevoel dat wat ik deed niet overeen kwam met wie ik werkelijk ben. Mijn hoofd boven water houden was meer een dagelijkse bezigheid dan uitzondering. Uiteindelijke na een lange weg en zoektocht kwam ik op een punt dat ik besefte dat wat ik deed mij belemmerde in wie ik wilde zijn. Dit was het begin van mijn zoektocht om de vele vragen die ik had helder te krijgen en te onderzoeken welke patronen en denkwijze dit in stand hield. Omdat ik van nature breed georiënteerd ben wat ook in mijn professie, hobby's en vrijwilligerswerk terugkomt is het een intense reis geworden met veel inzichten en kennis. Mede hierdoor ben ik terecht gekomen in een professionele omgeving waarin het werken met mensen altijd centraal staat. Naast mijn professie heb ik vanuit hobby's en vrijwilligerswerk mensen vermaakt met muziek en toneelspel, mensen geprikkeld en gestimuleerd als trainer van een sport team, mensen bereikt als redactielid van een bedrijfsblad en als communicatiemedewerker. Ook mocht ik als consulent mensen ondersteunen bij het verlies van een baan en/of inkomen. Al deze ervaringen komen nu samen in mijn huidige professie waar ik voornamelijk werk met jongeren die dreigen uit te vallen in de maatschappij.

Via mijn professie ben ik in aanraking gekomen met NLP waar ik in 2010 en 2013 mijn  certificaten heb behaald (practitioner en master practitioner) evenals het certificaat familie en organistieopsteller in 2018. Tevens ben ik ook getraind in oplossingsgerichte begeleidingsmethoden waarin de eigen kracht centraal staat. In maart 2019 heb ik de training/workshop Mahatma Avatar Master Class afgerond. Dit is een krachtige manier van energetisch werken. Deze methode is afgestemd op de nieuwe tijd.

Dit in combinatie met mijn sterke intuïtieve en creatieve eigenschappen ben ik in staat om jou te ondersteunen op een manier die bij jou past.

https://www.marcremery.nl/