Sjamanistisch Healingtraject    Photographer: Alima Ruf

Sjamanisme is al zo oud als de mensheid. De wijsheid en kennis van de medicijnmannen en -vrouwen werd van generatie op generatie zorgvuldig overgebracht. Het werken met de elementen, de krachten van de natuur, de Spirits en oeroude rituelen staan centraal in deze stroming. Het traject bestaat altijd uit het scannen/balanceren/activeren van het energieveld,/aura en de chakra's/energiebanen, channeling/reading (het ophalen/doorgeven van inzichten/boodschappen), healing (gebruikmakend van de Sami energie (Universele Levensenergie), de Kalpa energie (krachtgevende energie), het activeren/boosten van het zelfgenezend vermogen en het werken met de Aarde-energie en de energie van de andere elementen. Verder kunnen de healing sessies de volgende elementen bevatten (naar gelang wat op dat moment nodig is): 

Door het volgen van een Sjamanistisch Healingtraject, kom je weer dichter bij jezelf te staan, voel je je energieker, sterker en evenwichtiger. Met de inzichten die je ontvangt kun je nieuwe stappen zetten en oude denkpatronen loslaten, om zo lichter en met meer vertrouwen de toekomst tegemoet treden. 

Er kunnen vele soorten genezingen plaatsvinden door middel van energetische healing. Het is echter géén vervanging van de medische wetenschap. Ga daarom ook altijd met uw klachten naar een arts. 
Chumpi Stones