De beste wensen voor 2020 voor iedereen!
01-01-2020  15:28

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een liefde- en vreugdevol 2020
Let it be magic & may your dreams come true 

Activiteiten Januari, Februari, Maart 2020
29-12-2019  09:53

12 Januari: Workshop en standhouder tijdens de open dag in Zuiderlicht (Breda)               

15 januari: Clearing-Healing avond in Padma (Middelburg)         

31 Januari: Clearing-Healing avond in Asclepeion (Rozenburg)

14 februari: Clearing-Healing avond in Djoj (Rotterdam)

21 februari: Clearing-Healing avond in Padma (Middelburg)

28,29 februari en 1 maart: Mahatma Practitioner in Zuiderlicht (Breda)

13 maart: Clearing-Healing avond in Padma (Middelburg)

21 maart: Workshop tijdens het Sjamanistisch Festival in Djoj (Rotterdam)

28, 29,30 maart: Mahatma Practitioner in de Vleugelhoorn (Velm, België)

Nieuw aanbod in de praktijk:
29-12-2019  09:41

Wat is burn-out?

Een burn-out krijg je niet zomaar. Vaak wordt jarenlang stress opgebouwd in het lichaam, waarvan de signalen worden gemist of genegeerd. Dit kan komen doordat je structureel teveel en te hard werkt en te weinig rust neemt om te herstellen. De ‘herstelschuld’ wordt daardoor steeds groter en uiteindelijk onomkeerbaar waardoor je bun-out raakt.

Maar ook grote life-events kunnen heel veel stress opleveren, denk maar aan het overlijden van een dierbare, een verhuizing, een geboorte e.d. Maar ook te veel (leuke) dingen doen of (te) fanatiek sporten vragen veel van je lichaam en leveren dus stress op waardoor je burn-out kunt raken.

Een burn-out wordt vaak gekoppeld aan de werksituatie, maar is vaak een combinatie van dingen. Een hoge werkdruk, slechte sfeer op het werk, reorganisaties waardoor je toekomst onzeker wordt, of juist werkeloosheid, in combinatie met een gespannen thuissituatie, mantelzorg, een negatief zelfbeeld, onzekerheid, moeite met grenzen aangeven of de lat heel hoog leggen voor jezelf in combinatie met een life-event zorgen dat je letterlijk opbrandt.

Je slaapt slecht, waardoor je onvoldoende uitrust, je krijgt meer behoefte aan makkelijk/snel eten waar meer vet/suiker in zit, waardoor je lichaam belangrijke bouwstoffen en rust mist.

Het begint met ‘vage klachten’, gaat over in chronische vermoeidheid, somberheid en slaapproblemen, waarna, bij niet ingrijpen, de burn-out volgt. De koek is echt op.

Een burn-out is GEEN falen! Juist de mensen die veel hooi op hun vork nemen, die altijd klaarstaan en iets extra’s voor een ander doen, degenen die zeggen: het gaat wel, ik doe het wel, ga maar naar huis, ik doe het wel voor je. Dat zijn de mensen die burn-out raken. Juist de mensen die het sterkst lijken, branden op.

 

Burn-out, en dan?

Belangrijk is dat je eerst lichamelijk gaat herstellen. Dat betekent rust, rust rust! Slapen, ontspannen en zo min mogelijk verplichtingen. In de 1e fase is het van belang dat je de burn-out accepteert, pas dan kun je gaan herstellen. Het is belangrijk dat je hier ondersteuning bij krijgt van een goede psycholoog of burn-out coach. Als het lichaam voldoende hersteld is, kun je gaan kijken naar je leefstijl, gewoontes, gevoelens en gedrag, om van daaruit naar de opbouwende fase/re-integratie te gaan.

 

Hoe ondersteunt massage bij burn-out?

Met massages kunnen we ervoor zorgen dat lichaam en geest weer één worden. Tijdens de massage worden spanningen gelokaliseerd en spieren losgemaakt, waardoor er afvalstoffen vrijkomen. Hierbij kunnen ook emoties loskomen. Het lichaam heeft deze emoties jarenlang opgeslagen. Een goede massage zorgt er daarnaast voor dat je beter kan slapen en lekkerder in je vel zit. Het lichaam heeft tot slot een zelf herstellend vermogen, dat door een massage geprikkeld wordt. Daardoor voelen we ons na een massage als herboren. Dit komt omdat het lichaam tijdens de massage o.a. endorfine (het geluk hormoon) en oxytocine (het knuffelhormoon) aanmaakt. Deze stofjes verminderen stress en verhogen ons geluksgevoel. Daarnaast worden het stresshormoon Cortisol en het adrenalinepeil verminderd, waardoor het lichaam uit de overlevingsstand kan komen. Ook wordt de aanmaak van serotonine en dopamine gestimuleerd waardoor o.a. blijdschap en welzijn weer ervaren kan worden en er een positieve invloed hebben op slaap, zelfvertrouwen, het geheugen en het ervaren/verwerken van emoties.

Het herstellen van een burn-out kost tijd en daar kan een regelmatige massage heel goed bij helpen. Het kan het herstel echt bevorderen/versnellen en geeft daarnaast ook meer ruimte in je hoofd. Hierdoor krijgen we weer nieuwe energie, zin om iets te ondernemen en bijvoorbeeld doelen na te streven. Bovendien brengt een massage een groter bewustzijn van het lichaam, wat zeker bij een burn-outer van levensbelang is. Lichaamssignalen zijn door de burn-outer langdurig en stelselmatig genegeerd, waardoor de band met het lichaam weer opnieuw opgebouwd moet worden.

 

Wat houdt een burn-out traject in?

Wanneer je al hulp hebt van een goede psycholoog en/of coach, waar je jezelf fijn bij voelt, dan kun je kiezen voor het traject met alleen massage. Als eerste zullen we een intakegesprek inplannen waarin we kijken naar wat je wensen zijn, wat mogelijk is en stellen we een behandelplan op. Ik richt mij dan puur op de massages en laat de verdere adviezen over aan de psycholoog/coach. En dat is heel fijn en geeft rust, aangezien je jezelf dan alleen maar hoeft te richten op de massage en het ervaren van je lichaam.

Wanneer je (nog) geen psycholoog/coach hebt, bied ik in de praktijk ook trajecten met coachende gesprekken aan. Tijdens deze sessies, gaan we op zoek naar hoe jij weer kunt herstellen van een burn-out op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel). Deze sessies worden los van de massages gedaan, zodat de focus maar op 1 ding hoeft te liggen. Ook hier stemmen we in een intakegesprek af wat bij jou wensen en mogelijkheden past.

 

Ook als je geen burn-out hebt, maar wel veel stress/spanning ervaart, ben je welkom in de praktijk. Ook kinderen/jongeren zijn welkom.

Agenda November & December 2019
24-10-2019  18:07

Op 14 November is er weer een Clearing Avond in Padma, Middelburg

Tijdens deze avonden, wordt er in groepsverband een clearing & healing gegeven. Het energieveld van eenieder wordt opgeschoond, blokkades worden opgeheven en de chakra's en het energieveld worden in balans gebracht. Oude stukken mogen losgelaten worden, zodat je bevrijd wordt van onnodige ballast (zware energieën, entiteiten, karma etc.) en je lichter en vrijer door het leven kunt gaan. Eenieder ontvangt wat hij/zij op dat moment nodig heeft. Ik werk in overeenstemming met de I AM van elke persoon en stem mijzelf af op wat op dat moment nodig is voor elke persoon en in afstemming op alle veranderingen en energie-shifts in deze tijd.

In de groepshealing wordt de opschoning nog verder verdiept en geheeld.

Elke maand is er een nieuw thema waarop we gaan healen/clearen.

In November zal dit zijn: "Uit de overlevingsstand"
Veel mensen zitten vast in de overlevingsstand. Zij leven niet echt, maar zitten vast in de programmeringen en systemen waarin zij zich bevinden. Zij hebben geen controle over hun eigen leven, hun eigen 'zijn'. Op deze avond gaan we aan de slag om deze programmeringen los te laten en zo, laagje voor laagje uit deze overlevingsstand te stappen.
De avond zal beginnen met een karmaclearing. Karmabanden die ons vasthouden vanuit dit, maar ook vanuit vorig levens zullen doorbroken worden. Daarnaast zal er gewerkt worden aan de Goddelijke Blauwdruk, het Oorspronkelijke Zijn van elke aanwezige. Negatieve programmeringen worden verwijderd uit het fysiek-energetisch systeem.
In de groepshealing zal dit nog verder verdiept gaan worden, door o.a. te gaan werken met het Hart/Hogere Hart. Zodat je weer echt kunt gaan VOELEN en ervaren wie je werkelijk bent.
Een diepe reis naar binnen, naar je ware essentie.

Programma:
19.15 uur: inloop, thee & iets lekkers.
19.30 uur: start met introductie.
- Meditatie, clearing
Pauze.
- Groepshealing.
21.45/22.00 uur: afronding.

Kosten: 20 Euro p.p. (contant of met pin betalen is mogelijk).
Locatie: St. PADMA Zeeland,
Zaal: Roos
Adres:
Verwerijstraat 51a
4331 TB Middelburg
(let op: parkeren tegen betaling tot 20.00 of 21.00 uur, afhankelijk van waar je de auto achterlaat).

Inschrijven:
Per mail: info@flowoflove.nl
Via PB: Stuur een chatbericht via de pagina.
Tel: +31 (0)6 39629101

 

Op 29 & 30 november & 1 december geven Rob en ik de Mahatma Practitioner in het Zuiderlicht te Breda. 

Tijdens deze prachtige driedaagse training maak je kennis met de Mahatma energie. Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. We zijn het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid.

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healing systemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.

Ben jij er klaar voor om een begin te maken met het terug claimen van jouw geboorterecht en meesterschap? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan door even contact op te nemen met Rob op de volgende manieren:

Mail: info@robwesseling.nl
Tel: +31 (0)6 53160191

Voor meer informatie en de uitgebreide tekst met de inhoud van de cursus, zie: www.robwesseling.nl of www.flowoflove.nl

Praktisch:
De dagen starten om 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) en eindigen rond 16.30 uur (houd er rekening mee dat we soms kunnen uitlopen qua tijd).

Investering in jezelf voor deze 3 dagen (inclusief koffie/thee en een werkboek) is 297 Euro. Wil je gebruikmaken van de lunch in Zuiderlicht, zijn de kosten €9,- p.d. Geef dit uiterlijk 3 dagen van te voren aan.
Heb je de cursus al eens gevolgd maar wil je deze graag herhalen?
Dan zijn de kosten 100 Euro.
Betalen kan bij aanvang van de training.

Wat breng je zelf mee:
Matjes, kussens/dekentjes zijn aanwezig. Neem pen en papier mee zodat je tussendoor aantekeningen kunt maken.

Wil je meer informatie, heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van ons.

 

Op 12 December is er weer een Clearing Avond in Padma Middelburg. 

Verdere info volgt nog. 

 

Op 13 December organiseren Rob en ik een Ancestor Healing & Soul Retrieval in het Zuiderlicht te Breda. 

Tijdens deze dag zullen we gaan werken met verschillende rituelen die te maken hebben met het helen van de voorouderlijnen. Deze krachtige rituelen werken zo diep door, dat ze zowel onszelf als de 7 generaties voor ons en de 7 generaties na ons helen op de thema's die aangeraakt mogen worden op deze dag.

Elke familie draagt zijn eigen karma met zich mee. Dit karma wordt van generatie op generatie overgedragen, totdat er iemand is die dit karma onder ogen durft te zien en oplost.

In alle oorspronkelijke culturen werden en worden de Voorouders geëerd in gebed, dans, liederen en rituelen. Deze vereringen namen een centrale plaats in de cyclus van leven en dood. In de westerse wereld zijn deze gebruiken en deze vereringen naar de achtergrond verdreven. De verbinding met de dood en de overledenen vervaagde meer en meer. De westerse mens raakte zo steeds meer afgescheiden van 'de andere wereld'.

Tussen eind oktober en begin januari zijn de sluiers tussen onze wereld en de wereld van de Voorouders het dunst. Daarom is dit een uitstekende tijd om deze rituelen plaats te laten vinden.
Deze dag vindt plaats op vrijdag de 13e, van oudsher is dit geen ongeluksdag, maar het cijfer 13 is het getal van de Bron en op vrijdag de 13e is de verbinding met de Bron het meest intens. Tevens zitten we in de laatste week richting de volle maan, die staat voor het afronden van een cyclus, wat ook past bij december: de laatste maand van het jaar, die de cyclus van 2019 zal afronden.

In deze workshop zullen er meerdere healingen gegeven gaan worden om karma op te ruimen, de verbinding met de Voorouders te herstellen en er wordt afgesloten met een Soul Retrieval. Tijdens dit laatste ritueel worden er verloren Zielsdelen teruggehaald en herenigd met de Ziel in het fysieke lichaam.
Deze intense dag zal nog een lange nawerking hebben.

Programma:
09.30 uur: inloop met koffie/thee.
10.00 uur: start met een clearing op het familie-karma.
Korte pauze.
11.30 uur: clearing/healing op blokkades en opnieuw verbinden met de Voorouders.
Lunchpauze.
13.30 uur: Voorouderritueel.
Korte pauze.
15.30 uur: Soul Retrieval.
16.00/16.30 uur: Afronding.

Praktisch:
Dag/tijd: Vrijdag 13 december 2019. We starten rond 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee in de ontvangstruimte beneden). We eindigen rond 16.30 uur. Dit kan iets eerder of later zijn naar gelang de groepsgrootte.
Locatie: de grote zaal in het Zuiderlicht te Breda.
Kosten: €80,-, voor de gehele dag, inclusief koffie/thee.

Wat breng je mee?
Een matje, kussentje, dekentje (deze zijn ook aanwezig in het Zuiderlicht, maar beperkt beschikbaar), zodat je comfortabel ligt.
Neem pen en papier mee als je behoefte hebt om dingen op te schrijven tussendoor.

Neem voor het voorouderritueel foto's van je voorouders mee en/of voorwerpen die te maken hebben met je voorouders. Deze mag je aan het begin van de dag op het altaar plaatsen. Naderhand krijg je deze weer terug.

Koffie, cappuccino, warme chocomel, thee en water zijn de gehele dag inbegrepen. Wil je gebruik maken van de lunch van Zuiderlicht? Geef dit dan ruim van te voren aan. De kosten hiervan bedragen €9,- Breng anders je eigen lunch mee, of loop in de pauze naar 1 van de broodjeszaken/eetgelegenheden in de buurt.

Parkeren: omdat het Zuiderlicht zich in het centrum van Breda bevindt, is het mogelijk om te parkeren, maar wel tegen betaling. Maak anders gebruik van het openbaar vervoer.

Heb je nog vragen? Of wil je jezelf inschrijven?

Contactgegevens Leona:
info@flowoflove.nl of bel/app naar: 06-39629101
Website: www.flowoflove.nl

Contactgegevens Rob:
info@robwesseling.nl of bel/app naar: 06-53160191
Website: www.robwesseling.nl

 

Sjamanistisch Festival Djoj
23-10-2019  09:41

Leuk nieuws! Ik ben gevraagd om bij het volgende Sjamanistisch Festival in Djoj te Rotterdam een workshop te gaan verzorgen. Hoe gaaf is dat? Natuurlijk heb ik 'ja' gezegd. Heerlijk deze flow op werkgebied, aangezien er nu deuren opengaan via verschillende wegen. Ik heb al wel een beetje een idee wat ik ga doen, maar wat dat precies gaat zijn, dat laat ik tzt weten. Het Sjamanistisch Festival vindt 2x per jaar plaats in Djoj. Het volgende festival vindt plaats op 21 maart 2020. Jezelf een hele dag onderdompelen in deze oeroude energie met healing, rituelen, zang, dans enz. enz. 

Photographer: Alima Ruf

Zwangerschapsmassage
10-10-2019  09:25

Wat een cadeautjes zijn de zwangerschapsmassages toch! Zo blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Een aantal weken geleden deed ik een oproep om te kunnen oefenen. Een mooie uitwisseling: ik mag oefenen op de technieken en de vrouw in kwestie krijgt een heerlijk ontspannen massage op donatiebasis.

Ancestors Healing & Soul Retrieval
22-09-2019  22:37

We beginnen aan nieuwe avonturen. En één ervan is dat ik samen met mijn lief Rob Wesseling cursussen, workshops en trainingen ga organiseren. Want samen is veel leuker dan alleen! En juist de combinatie van onze krachten, maakt deze dagen nog mooier en intenser dan ze al waren. Daarnaast zullen we niet alleen maar in Zeeland blijven, maar gaan we ook op andere plekken in NL en België onze workshops en trainingen neerzetten. 

Allereerst gaan we eind november de prachtige 3 daagse Mahatma Practitioner training geven in cursusruimte van het Zuiderlicht te Breda. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina. 

En op vrijdag 13 december a.s. gaan we een intense maar mooie dag neerzetten, ook in het Zuiderlicht in Breda, in de prachtige grote zaal. Deze dag staat in het teken van het healen van de voorouderlijnen. Zie hieronder voor alle informatie. Kijk ook op de facebookpagina voor aanvullende informatie. 

 

Ancestors Healig & Soul Retrieval                                                

 

Tijdens deze dag zullen we gaan werken met verschillende rituelen die te maken hebben met het helen van de voorouderlijnen. Deze krachtige rituelen werken zo diep door, dat ze zowel onszelf als de 7 generaties voor ons en de 7 generaties na ons helen op de thema's die aangeraakt mogen worden op deze dag.

Elke familie draagt zijn eigen karma met zich mee. Dit karma wordt van generatie op generatie overgedragen, totdat er iemand is die dit karma onder ogen durft te zien en oplost.

In alle oorspronkelijke culturen werden en worden de Voorouders geëerd in gebed, dans, liederen en rituelen. Deze vereringen namen een centrale plaats in de cyclus van leven en dood. In de westerse wereld zijn deze gebruiken en deze vereringen naar de achtergrond verdreven. De verbinding met de dood en de overledenen vervaagde meer en meer. De westerse mens raakte zo steeds meer afgescheiden van 'de andere wereld'.

Tussen eind oktober en begin januari zijn de sluiers tussen onze wereld en de wereld van de Voorouders het dunst. Daarom is dit een uitstekende tijd om deze rituelen plaats te laten vinden.
Deze dag vindt plaats op vrijdag de 13e, van oudsher is dit geen ongeluksdag, maar het cijfer 13 is het getal van de Bron en op vrijdag de 13e is de verbinding met de Bron het meest intens. Tevens zitten we in de laatste week richting de volle maan, die staat voor het afronden van een cyclus, wat ook past bij december: de laatste maand van het jaar, die de cyclus van 2019 zal afronden.

In deze workshop zullen er meerdere healingen gegeven gaan worden om karma op te ruimen, de verbinding met de Voorouders te herstellen en er wordt afgesloten met een Soul Retrieval. Tijdens dit laatste ritueel worden er verloren Zielsdelen teruggehaald en herenigd met de Ziel in het fysieke lichaam.
Deze intense dag zal nog een lange nawerking hebben.

Programma:

09.30 uur: inloop met koffie/thee.
10.00 uur: start met een clearing op het familie-karma.
Korte pauze.
11.30 uur: clearing/healing op blokkades en opnieuw verbinden met de Voorouders.
Lunchpauze.
13.30 uur: Voorouderritueel.
Korte pauze.
15.30 uur: Soul Retrieval.
16.00/16.30 uur: Afronding.

Praktisch:
Dag/tijd: Vrijdag 13 december 2019. We starten rond 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur met koffie/thee in de ontvangstruimte beneden). We eindigen rond 16.30 uur. Dit kan iets eerder of later zijn naar gelang de groepsgrootte.
Locatie: de grote zaal in het Zuiderlicht te Breda.
Kosten: €80,-, voor de gehele dag, inclusief koffie/thee.

Wat breng je mee?
Een matje, kussentje, dekentje (deze zijn ook aanwezig in het Zuiderlicht, maar beperkt beschikbaar), zodat je comfortabel ligt.
Neem pen en papier mee als je behoefte hebt om dingen op te schrijven tussendoor.

Neem voor het voorouderritueel foto's van je voorouders mee en/of voorwerpen die te maken hebben met je voorouders. Deze mag je aan het begin van de dag op het altaar plaatsen. Naderhand krijg je deze weer terug.

Koffie, cappuccino, warme chocomel, thee en water zijn de gehele dag inbegrepen. Wil je gebruik maken van de lunch van Zuiderlicht? Geef dit dan ruim van te voren aan. De kosten hiervan bedragen €9,- Breng anders je eigen lunch mee, of loop in de pauze naar 1 van de broodjeszaken/eetgelegenheden in de buurt.

Parkeren: omdat het Zuiderlicht zich in het centrum van Breda bevindt, is het mogelijk om te parkeren, maar wel tegen betaling. Maak anders gebruik van het openbaar vervoer.

Heb je nog vragen? Of wil je jezelf inschrijven?

Contactgegevens Leona:
info@flowoflove.nl of bel/app naar: 06-39629101
Website: www.flowoflove.nl

Contactgegevens Rob:
info@robwesseling.nl of bel/app naar: 06-53160191
Website: www.robwesseling.nl

We kijken uit naar jullie komst!

Warme groet,

Rob & Leona.Photographer: Alima Ruf

Oproep:
03-09-2019  12:53

Een weekje geleden heb ik de cursus Lomi Lomi Hapai (zwangerschapsmassage) gevolgd en afgerond. Nu wil ik graag oefenen en ben ik op zoek naar een aantal zwangere of net bevallen dames die wel een massage kunnen gebruiken/verdienen.

Wat ontvang je? 
- Een heerlijke massage van ongeveer 1 uur. 
- Eeuwige dank omdat ik zo de massage goed kan oefenen/integreren.

Wat vraag ik van jou? 
- Dat je aanwezig bent op de afgesproken dag/tijd. 
- Een vrijwillige bijdrage (bepaal achteraf wat je de massage waard vond). 
- Open en eerlijke feedback die ik ook mag gebruiken op de website/FaceBookpagina.

Belangrijk: 
- In het 1e trimester mag er nog niet gemasseerd worden (1e 12-16 weken). 
- Er mogen geen medische contra-indicaties zijn om te masseren. Wees hier dus eerlijk over, omdat dit anders schadelijk kan zijn voor jou en je kindje. 
- Ben je net bevallen: de 1e 4 weken na de bevalling (bij een keizersnede de 1e 6 weken) mag er nog niet gemasseerd worden.

Ben jij zwanger of net bevallen en ben je echt toe aan een fijne massage? Of ken je iemand die dit echt verdient? Laat dan hieronder een berichtje achter of stuur even een persoonlijk berichtje. 

NIEUW: Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner™
30-08-2019  18:34

Deze training geef ik samen met mijn lief Rob Wesseling (www.robwesseling.nl), erkend teacher bij ocacademy. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een nog mooiere en krachtigere training neerzetten. De eerstvolgende training is op 27-28-29 septeber a.s. in Vlissingen. Op 29-30 nov en 1 dec staat deze training gepland in het Zuiderlicht te Breda. 


TIJDENS DEZE PRACHTIGE DRIEDAAGSE TRAINING MAAK JE KENNIS MET DE MAHATMA ENERGIE.

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid. 

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.           

De Mahatma is letterlijk het collectief van de opgestegen Meesters, wie alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan. Het werkt transformerend op elk aspect van je leven.

In deze training werken we overigens niet met symbolen want het contact met de I Am Presence wordt namelijk volledig hersteld tijdens deze training. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen werken juist beperkend voor de spirituele en persoonlijke groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn.

Wat kan deze training voor mij betekenen?

Tijdens deze training wordt jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen; je connectie met je hogere zelf wordt hersteld en verdiept waardoor jij een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd waardoor jij de Mahatma weer kan gaan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (± achttien meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigd en bent en niet slechts een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is. Jij zal letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie faciliteert en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

Nadat jij opnieuw de verbinding met je hogere zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige healingen te kunnen geven. Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke als spirituele groei en het helpt natuurlijk bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.

Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk Incarnatie van God, Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel.

De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner heeft een transformerend effect op verschillende patronen/beelden waardoor deze de kans krijgen te verdwijnen en/of dat je er beter mee leert omgaan. Voorbeelden van patronen/beelden zijn:

• Stress;
• Vermoeidheid/lusteloosheid;
• ADHD;
• Burn-out of depressief gevoel;
• Angsten;

• Slaapproblemen;
• Rouwverwerking;
• Verwerking en loslaten van verdriet, trauma etc.;
• Allergieën;
• (Chronische) wonden;

Het is niet vereist om eerst deze driedaagse Mahatma Practitioner te volgen alvorens men de Mahatma Avatar van Synthese Master wilt volgen. Maar door velen wordt het echter wel ervaren als een zeer fijn opstapje en kennismaking met de energie waardoor je een goede en stabiele fundering legt voor wanneer je de Mahatma Avatar van Synthese Master wilt volgen. 

Wat leer en ontvang ik allemaal?

Je zal tijdens deze 3 daagse Practitioner opgeschoond worden en je systeem wordt volledig gereset en herverbonden. Je zal gedurende deze training activaties gaan ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je hogere zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Natuurlijk zal er ook met elkaar geoefend gaan worden. Het contact met je hogere zelf wordt hersteld, je lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je de mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken, je ontvangt een zeer diepgaande DNA activatie wat een zeer positief effect heeft op je persoonlijke en spirituele groei waardoor je veel sneller kan evolueren. En je ontvangt een persoonlijk practitioner healing team waarmee je leert werken en waarvan je healingen kan ontvangen voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt ook nog de Trinity initiatie om de Trinity blessing te geven. De Trinity energie is een samensmelting van Melchizedek, Serafijne en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je in een enorme boost in jouw transformatie proces geven. En nog veel meer. 

Hieronder zie je een kort overzicht van de meditaties/activaties die je gaat ontvangen.

 • Clearing (opschoning van je 352 chackras en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.);
 • Anthakarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum);
 • Openen en activeren van de aardester;
 • Mahatma activatie niveau één
 • Chakra activatie. Hogere Hart chakra. (Heilige Hart Tempel);
 • Kernangst matrix omzetten in Liefde;
 • Lichtlichaam (Mer Ka Ba);
 • Mahatma activatie niveau twee;
 • Licht frequentie verhoging;
 • Vinger chakra’s activatie;
 • Pijnappelklier activatie (derde oog);
 • Helen oefenen;
 • Practitioner vortex leren geven.
 • Karma clearing (opschonen van je Karma door Aartsengel Michael);
 • Activering van het Violette vuur;
 • Ascensie meditatie;
 • Mahatma activatie niveau drie;
 • Galactic Orb activering en ermee oefenen;
 • Installeren van je practitioner Healing assistentie team;
 • DNA opschoning en activering;
 • De Heilige Trinity Initiatie en met de energie oefenen;
 • Teachings: Heilige Trinity kamer & Kathedraal (praktijk oefening);
 • Teachings: Heilige Trinity Shri Murti
 • Teachings: Ik Bewustzijn vs Eenheidsbewustzijn.
 • Teachings: Integriteit;
 • Teachings: Het Ego en het Hogere zelf;

Doorgroeimogelijkheden

Deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een 3 daagse workshop en een begin op het pad van ware Meesterschap & Ascensie. Als men na deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner de behoefte voelt om verder te groeien is er de mogelijkheid om de Mahatma Avatar van Synthese Master te volgen bij Senia & Freya Melchizedek met daarna eventueel de twee Mahatma Avatar Advanced trainingen. Wil je dan nog een stap verder dan wordt het mogelijk om de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer te volgen. Met deze training leer je op een zeer hoog niveau werken met energie en hoe je deze kan inzetten voor jezelf en anderen. Dit is een zeer bijzonder en heilig pad wat je aflegt waarop jij jezelf dienstbaar opstelt voor de gehele mensheid. Er is namelijk geen afscheiding; help je jezelf dan help je de wereld.

De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een driedaagse training die alleen gegeven wordt door de door O.C Academy opgeleide en gecertificeerde Mahatma Coach & trainers. Kosten zijn €297,- inclusief het werkboek.  

Vakantie & Nieuw telefoonnummer per 19 augustus!
28-07-2019  12:59

Het is weer vakantie tijd en dat betekent dat de praktijk ook een weekje gesloten zal zijn, zodat ik ook kan opladen en uitrusten.

 

 

Dit zal zijn tussen 9 en 18 augustus

 

Vanaf dan ben ik ook te bereiken op een ander telefoonnummer.

Het oude nummer komt te vervallen.

Wanneer je dus behandelingen wil (blijven) boeken, sla dan het onderstaande telefoonnummer op: 

 

+ 31 6 39629101

 

Ik wens iedereen een fijne zomer(vakantie) toe. 

 

Warme groet, 

Leona. 

 

Nieuw in de praktijk: OPU HULI
27-05-2019  11:16

OPU HULI - Hawaïaanse buikmassage

Ook ik mag blijven ontdekken, ontwkkelen en leren. Daarom volg ik regelmatig opleidingen/cursussen zodat ik nu kan aankondigen dat ik een nieuw aanbod heb in de praktijk! Onlangs heb ik de training gevolgd voor OPU HULI (zie hieronder voor de beschrijving) bij Malamalomi te Amsterdam. Een uitdaging, want iets wat heel eenvoudig lijkt, blijkt vaak toch een stuk moeilijker te zijn om onder de knie te krijgen. Maar met geduld en oefening, lukt het uiteindelijk altijd weer. 

Op Hawaï bestaan veel vormen van Lomilomi. Aunty Maile’s massage is er één van.

OPU (buik/maag) HULI (gedraaid) is een subtiele massage van het buikgebied en is erop gericht om ruimte te creëren, zodat de organen weer op de juiste plek in de buik komen te liggen.

 

In de buik zit, volgens de Hawaïaanse tradities, alles: je emoties, ‘gut feelings’, je kennis, je ‘spirit’. De Piko (navel), is de verbinding met je voorouders. Wanneer er dus iets in je buik niet goed zit, heeft dit invloed op alle aspecten van je welzijn.

 

De maag wordt gezien als de ‘Queen’ or ‘King’ van de organen in de buik, doordat de maag in het buikgebied bovenaan ligt. Door allerlei omstandigheden (lichaamshouding, verkeerd gebruik van het lichaam, stress, groot verdriet, , kan de maag uit positie raken, hij zit dan gedraaid in de buik. Daardoor raken alle onderliggende organen ook uit balans, wat kan zorgen voor allerlei verschillende klachten.

 

OPU HULI brengt de organen weer op hun plek, daardoor verbetert je stofwisseling en spijsvertering, voedingsstoffen worden beter opgenomen in het lichaam.

 

Doordat de massage gericht is op het ruimte maken in de buik, geeft het je letterlijk meer lucht. Je ademhaling wordt voller, waardoor het stressniveau verlaagt, je kalmer van geest wordt en van daaruit een meer positieve kijk op het leven krijgt.

Het lichaam kan daardoor beter herstellen van stress en pijn en er treedt een verbetering op in je algehele gezondheid.

 

De OPU HULI massage is dus een groot geschenk aan jezelf en een boost van je gezondheid. De massage duurt ongeveer 20 minuten (exclusief voor-/nagesprek) en bied ik nu ter introductie aan met een fijne korting!

 

De normale prijs van deze massage is 30 Euro, maar de gehele maand juni, bied ik de massage aan voor 20 Euro per behandeling.

Bel of mail voor een afspraak naar: info@flowoflove.nl / 06-44954688

Je wordt met Liefde ontvangen. 

11 April de volgende Clearing Avond
17-03-2019  09:02

De volgende clearing avond is op 11 april.
In deze avond ga ik clearen en healen met behulp van de aartsengelen. 
Elke aartsengel heeft zijn/haar eigen eigenschappen en kwaliteiten.
Zo helpt Michaël om karma te clearen, koorden te snijden en is hij een groot beschermer. Rafaël is meester van de groene, genezende straal, die helpt bij fysieke problemen en ziektes enz. 

Het belooft een prachtige avond te worden. 
Voel jij dat je hierbij wilt zijn? Meld je dan aan!

Mail naar: Info@flowoflove.nl
Stuur een PB via de chatfunctie op de paginaof app naar: 06-4495468

Activiteiten Maart 2019
06-03-2019  22:40

7 maart: Clearing Avond. Thema: DNA opschonen en upgraden. 

Een avond waarin je fysiek-energetisch systeem een flinke opschoning krijgt, gevolgd door een groepshealing waarin alles nog verder geheeld en geïntegreerd gaat worden. 

 

9 Maart: Ascensie Activatie Dag. Thema: DNA opschonen en upgraden.

Een hele dag in het teken van opschoning, healing, groei en bewustwording. Deze dag staat in het teken van het DNA en gaat nog dieper dan de DNA Clearing Avond. 

 

16 Maart: Sjamanistische Healing Dag. Thema: Zielswerk. 

Een hele dag in het teken van healing op sjamanistische wijze. Je ontvangt een opschoning van je fysiek-energetisch systeem, een groepshiealing en tevens zal ik gaan werken met de Soul Retrievel (het terughalen van verloren ZIelsdelen). 

 

Interesse? Mail naar: info@flowoflove.nl

Vragen? Bel of stuur een berichtje naar: 06-44954688

Intensieve Clearing Sessie
05-11-2018  13:02

Nieuw in het aanbod: 

Last van stress en/of vermoeidheid? Merk je dat je geblokkeerd wordt en heb je een gebrek aan energie? Dan is het heel fijn om een intensieve clearing sessie te ontvangen.

 

Tijdens deze sessie krijg je een opschoning van je energieveld (alle zware energieën en evt. entiteiten e.d. worden weggehaald), worden de chakra’s opgeschoond, geactiveerd en in balans gebracht en krijg je een energetische behandeling/blessing.

 

Na de sessie kun je jezelf misschien nog vermoeid voelen, dit komt omdat het lichaam zichzelf dan nog aan het ontdoen is van alle afvalstoffen. Zorg daarom dat je na de sessie geen al te volle agenda hebt.

 

De behandeling duurt in totaal ongeveer 1 ½  uur, dit is inclusief een voor- en nagesprek.

Kosten: 66 Euro per behandeling.

 

Nieuwsgierig? Nog vragen? Neem dan contact op met de praktijk:

 

Mail: info@flowoflove.nl

Tel.: 06-44954688Chumpi Stones: De winnaars zijn bekend!
05-11-2018  12:37

Bekendmaking winnaars Chumpi Stone behandeling: 

Alima U Ruf & Nelleke Kooijmans-Stolk mogen mij contacteren voor een afspraak! 
Gefeliciteerd en de anderen: bedankt voor het meedoen 

Herfst & Hotstones
05-11-2018  12:34

Aanbieding: 

De zomer is nu echt voorbij. Mochten we de afgelopen weken nog genieten van zomerse temperaturen, nu gaat de temperatuur rap naar beneden, de blaadjes vallen en de avonden worden weer langer. 
Veel mensen kunnen dan wel wat warmte gebruiken. Een Oer-hotstone massage is dan heerlijk om te ontvangen. Verwarmend, diep helend & ontspannend. Een weldaad voor lichaam & geest.

interesse? Boek je in de maand november een Oer-hotstone massage, dan ontvang je 10% korting.

 

Chumpi Stones: verloting!
05-11-2018  12:32

Zondag 24 Oktober:

Gisteren weer een prachtige workshop mogen volgen bij de Q’eros paqo’s, uit Peru. Deze keer heb ik mogen leren om met de Chumpi Stones te werken. Op deze eerste dag al mooie dingen mogen zien, voelen en ervaren en dat was nog maar het begin! Dankbaar om dit te mogen leren van Don Alejandro (de Chumpi Maestro) en zijn zoon: Don Raul. 

Spirituele Beurs Goes
04-10-2018  18:25

Op 6 Oktober a.s. staat Flow of Love op de grootste spirituele beurs van Zeeland! Kom kijken en kennismaken! 

 

Wet AVG
21-05-2018  21:01

Ook Flow of Love heeft te maken met de nieuwe wet AVG. Daarom is er een niewuwe privacyverklaring geschteven. Zie hieronder. Ook is deze onder het tabblad: Algemene Voorwaarden. Heeft u naar aanleiding van onderstaande nog vragen of heeft u een opmerking? Neem dan contact op met de praktijk. 

 

Warme groet, 

Leona. 

 

PRIVACYVERKLARING

Bij Flow of Love hechten we zeer veel belang aan uw privacy en de vertrouwelijkheid ervan. Dat is de reden waarom we uw data met de grootste zorg behandelen. Door de wijzigingen in de reglementering m.b.t. de bescherming van persoonsgegevens die in voege zullen treden op 25 mei 2018 is ons Privacybeleid bijgewerkt. We nodigen u uit om dit beleid even door te nemen zodat u op de hoogte bent van uw rechten en van de belangrijkste punten ter zake.

 

Korte Samenvatting

Er wordt vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan.

 

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Gegevens bestaande uit:

Persoonlijke readingen & healingen worden maximaal een jaar bewaard

De gegevens die via de verkoop van artikelen worden ingevuld, worden automatisch 5 jaar bewaard.

 

Persoonlijke gegevens als:

Naam en e-mailadres worden gebruikt voor mijn nieuwsbrief, delen van blog of speciale aanbiedingen

 

Betaalgegevens

Deze worden gedeeld met mijn boekhouder en de belastingdienst i.v.m. administratie van mijn praktijk.

 

PRAKTIJKGEGEVENS

Praktijk Flow of Love

Vrijlandstraat4

4337 ED Middelburg

E-mail: praktijkflowoflove@gmail.com

Website: www.flowoflove.simpsite.nl

 

KvK: 67819877

BTW nummer:

IBAN:  NL49RABO0112664091

BIC: RABONL2U

t.n.v. Leona Vreugdenhil

 

Indien u een afspraak wilt wijzigen c.q. afzeggen, dan kan dit tot uiterlijk 24 uur voor de oorspronkelijk overeengekomen datum.

 

Helaas ben ik genoodzaakt voor niet of niet tijdig afgezegde afspraken het volledige bedrag van de sessie in rekening te brengen. Cliënt dient de betaling van deze geannuleerde afspraak te hebben gedaan alvorens de nieuwe afspraak plaatsvindt.

================================================

 

Privacyverklaring Avg

Flow of Love, gevestigd Vrijlandstraat 4, 4337 ED Middelburg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Website: www.flowoflove.simpsite.nl

Mail: praktijkflowoflove@gmail.com

Functionaris Gegevensbescherming van Flow of Love:Leona Vreugdenhil

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Flow of Love verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Flow of Love verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

- Voor- en achternaam

- Geboortedatum

- Geboorteplaats

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Locatiegegevens

- Bankrekeningnummer

- Gezondheid

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Flow of Love verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Opleidingen, cursussen, workshops

- Healingen en/of privé sessies

- Verkoop en versturen van artikelen

- Nieuwsbrief, blog of speciale aanbiedingen, hiervoor worden e-mailadres en naam gebruikt.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

We bewaren persoonsgegevens 1 jaar en verkoopgegevens 5 jaar via geautomatiseerde  systemen.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Flow of Love verstrekt uitsluitend gegevens aan derden om te voldoen aan een wettelijke verplichting zoals de belastingdienst als hierom gevraagd wordt.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Flow of Love gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Flow of Love en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar praktijkflowoflove@gmail.com

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Flow of Love wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Flow of Love neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via dequest@live.nl

Flow of Love verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Flow of Love bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Nieuw aanbod in de praktijk: Directe Hypnose
17-04-2018  21:26

 

 

Vrijdagmorgen, het is nog een beetje donker. Ik ga op weg naar De Rijp voor de training  Directe Hypnose. Een beker koffie in de hand, de radio zachtjes aan, rijden maar. De zon komt op, de weg is nog heerlijk leeg, waardoor ik ontspannen kan rijden. Hier en daar hangen de nevelen boven de grond. Het uitzicht is prachtig: de mist, die mysterieus over het landschap zweeft, de zon die doorkomt en de lucht erboven openbreekt. Haar licht schijnt op de nevelen, waardoor ze langzaam oplossen en er een heldere, blauwe lucht verschijnt.

 

Wanneer ik er bijna ben, schrik ik: een enorme reiger vliegt recht op mij af en raakt mijn auto nog net niet. Mijn hart klopt in mijn keel, maar ik weet: deze reiger wil mij iets vertellen! De reiger staat voor alle ascpecten van diversiteiten, verbindingen, is onderzoekend en vol zelfvertrouwen. De reiger heeft vele gebalanceerde vaardigheden en is trots. Een aankondiging voor de komende 3 dagen. Wat gaan zij mij brengen? De boodschap van de reiger is in ieder geval duidelijk: deze training gaat mij veel brengen.

 

In de training gaan we aan de slag met veel verschillende tools, we oefenen op elkaar en verbazen ons over hoe bijzonder krachtig hypnose is. Issues aanpakken waar mensen al jaren mee worstelen, op een effectieve en mooie manier. Er werden vele gevoelige snaren geraakt, emoties kwamen los, maar de speelsheid en blijheid overheerste. Wauw wat is dit gaaf!

 

De reiger heeft gelijk: ik heb een mooie zoektocht gestart, in de wereld van hypnose, maar vooral in mijn eigen onderbewustzijn. Waar loop ik zelf tegenaan? Mijzelf kwetsbaar opstellen hierin en in overgave durven gaan, niet altijd gemakkelijk, maar wel ontzettend helend en inzichtgevend. De nevelen in mijn hoofd, zoals de ochtendnevel in de zon, langzaam op laten lossen, loslaten wat niet meer dient….het licht toelaten, zodat alles lichter, uitgebalanceerder, helderder wordt. Ik ben trots, vol zelfvertrouwen en (nog meer) verbonden met alle medecursisten met wie ik deze 3 dagen mocht delen.

 

 

De directe hypnose is geen hypnose therapie, maar een snelle en effectieve manier om gericht met issues aan de slag te gaan. Er zijn vele mogelijkheden om deze vorm van hypnose toe te passen. Vanaf nu zal ik de hypnose gaan verweven in de Energetische Therapie sessies, maar er kunnen ook hypnose sessies geboekt worden. Er zijn vaak wel meerdere behandelingen nodig om een issue echt goed aan te pakken. De hypnose sessies worden dan ook in traject vorm aangeboden.

 

Interesse? Nog vragen? Neem dan contact op via een van de volgende mogelijkheden:

 

Mail: praktijkflowoflove@gmail.com

Telefoon: 06-44954688

PB via de FaceBookpagina: https://www.facebook.com/praktijkflowoflove/

PB via de website: http://www.flowoflove.simpsite.nl/Body Dearmouring
12-03-2018  08:59

 

 

Onlangs mocht ik bij Gosse Beerda in de leer, om mij de Body Dearmouring eigen te maken. Er zijn verschillende soorten Body Dearmouring in de wereld, maar de techniek die hier gebruikt wordt, wordt de ‘Tender Touch Technique’ genoemd. De naam zegt het al: er wordt gewerkt vanuit zachtheid, liefdevolle aanraking en rust. De techniek is krachtig, maar forceert het lichaam niet.

 

In ieders leven komen negatieve ervaringen voor, deze trauma’s kunnen zich opslaan in het lichaam. Het lichaam verhardt, het ‘bewapent’ zich met harde ‘schildjes’ die je kunt voelen als onregelmatigheden in het bindweefsel. Wanneer je hier niets mee doet, verhardt je steeds meer, raak je uit balans en voel je steeds minder goed. Het hele systeem raakt in de war, wat kan leiden tot allerlei (fysieke) klachten. Tijdens de sessies Body Dearmouring, worden deze ‘schildjes’ verzacht & ‘ontwapend’. Wanneer dit gebeurt, zul je voelen dat de energie weer gaat stromen en jij jezelf weer steeds vrijer en in je lijf gaat voelen en meer rust ervaart in je hoofd.

 

Er wordt gewerkt vanuit een veilige bedding, want een lichaam kan zich niet openen/vrijgeven wanneer het zich niet veilig voelt. Er kan pijn ervaren worden, maar de pijngrens van het lichaam wordt altijd gerespecteerd. Wanneer men dit niet doet, zal er namelijk geen totale ontspanning zijn en zal het lichaam in verzet gaan, waardoor spanningen/stress etc. niet losgelaten kunnen worden. In tegendeel: er zullen zich dan eerder nieuwe verhardingen in het lichaam gaan vormen.

 

Ik heb zelf al meerdere keren de Body Dearmouring mogen ervaren, een diepgaand en helend proces. Intens maar liefdevol. Door deze ervaringen, wilde ik dit heel graag kunnen gaan delen in de praktijk en vanaf nu is dat dus mogelijk! Heb je vragen? Neem dan gerust contact op. Voel je welkom!

 

Warme groet,

 

Leona.

Vernieuwing
20-02-2018  10:13

Het is een tijdje stil geweest op de website. De laatste tijd is er veel gebeurd op enerergiegebied. Er zijn grote verschuivingen geweest en deze zijn nog steeds gaande. Veel mensen komen daardoor in diepgaande processen waarin heftige emoties vrijkomen. Oude 'issues'  komen weer bovendrijven en mogen opnieuw ervaren worden om ze daarna echt los te kunnen laten. Ook zaken waarvan je dacht dat je ze al verwerkt had, kunnen boven komen drijven en dat kan heel intens zijn. Ook bij mij is dit allemaal gaande, de laatste maanden waren heel intens met grote pieken en diepe dalen. Ik heb zelf diverse workshops/trainingen gevolgd die mij veel inzichten hebben gebracht in mijn eigen processen en de integratie hiervan heeft mij gedwongen een stapje terug te doen en mij terug te trekken in mijn eigen wereld en de tijd te nemen voor mijzelf. 

 

Nu is voor mij weer een tijd aangebroken van inspiratie en manifestatie. Dat resulteert erin dat ik aan de slag ben gegaan met de website en bezig ben met het opzetten van een aantal nieuwe workshops/trainingen die in 2018 gegeven zullen gaan worden. Ook zal er binnenkort een nieuwsbrief gaan verschijnen, waar je jezelf voor kunt inschrijven. Deze zal ongeveer 1x per maand uitkomen. Houd daarom de Facebook pagina in de gaten en/of de Nieuwspagina/Agenda hier op de website. 

 

Tot ziens in de praktijk! 

Hartegroet Leona.